© 2018 BRUNLANES HISTORIELAG.  HKG   All rights reserved​.

Alle møtene holdes på Tanum Herredshus og starter kl. 18.30.

Møtene er åpne for alle historieinteresserte. Gamle og nye medlemmer ønskes velkommen!

Møte på Herredshuset

20. januar 2020

Bosetningsspor og gravplass på Esti -

Arkeologisk undersøkelse, presentasjon av utgravningsresultatene ved Jo-Simon Frøshaug Stokke, utgravningsleder ved Kulturhistorisk museum, Universitetet i Oslo.

Mandag 20.januar kl 18.30 på Herredshuset. Kaffe og kaker. Utlodning.

Alle hjertelig velkommen. Arr: Brunlanes Historielag.

Slektsgransking.

Møtene holdes hver første torsdag i måneden.

Slektsgransking er en populær hobby for mange mennesker, og historielaget har en slik gruppe som møtes den første torsdagen i hver måned kl. 1830.

(Fra fra september til juni mnd).

Det er to drevne damer - Tove Hansen og Ragnhild Andersen - som er primus motorer i den gruppa. De har en bred erfaring, og er behjelpelig med å finne fram i kirkebøker og arkiver. Slektsgranskingen holder til på Herredshuset på Tanum, og det er plass til flere som er på jakt etter sine tidligere slektninger.

Ta kontakt med:

Tove Hansen, e-post: tovejensenhansen@gmail.com .  Mobil: 984 43 290

Ragnhild Andersen,    e-post: ragan@online.no .  Mobil  970 65 047.

Please reload

Medlemskontingent i Brunlanes Historielag: Enkeltmedlem kr 300,-.  Familiemedlemskap kr. 400,-

Nye medlemmer ønskes velkommen. Benytt online innmelding her på hjemmesiden, (Klikk HER)

eller kontakt Leder Hans Gunnar Edwardsen, mobil 95163854.

e-post: post@brunlaneshistorielag.no

Møtene på Tanum Herredshus med foredrag er åpne for alle og begynner kl. 18:30.

Medlemmer går gratis, ikke medlemmer kr. 50. – kanskje du blir medlem etter et besøk?

Det blir servert kaffe og noe å bite i!    VELKOMMEN TIL  Brunlanes Historielag