Alle møtene holdes på Tanum Herredshus og starter kl. 18.30.

Møtene er åpne for alle historieinteresserte. Gamle og nye medlemmer ønskes velkommen!

Årsmøte 2020

Mandag 24. Februar 2020. Kl. 18:30.

Innkalling

Brunlanes Historielag avholder årsmøte

mandag den 24.februar 2020 kl. 18.30 på Herredshuset,

med valg, årsberetning og godkjenning av regnskap 2019 og budsjett 2020.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende før 15.  februar 2020.

Innslag: Egil Hem har sammen med Hanne Odberg på piano satt sammen et program som består av både skjemt og alvor.

Han forteller, leser, deklamerer og synger. Kjente diktere som blant andre Sande, Garborg og Widenwey er representert, men også andre noe mer ukjente forfattere har fått plass.

Alt i alt har Egil Hem et program til ettertanke med sikkert tonefølge av Hanne Odberg.

BRUNLANES HISTORIELAG har Oslotur

Onsdag 29. april 2020

Avreise fra Larvik jernbanestasjon kl. 8.00, med buss, til

BOGSTAD HERREGÅRD og TEKNISK MUSEUM.

Kl.: 10.00 Omv. i hovedhuset og parken på Bogstad.  Besøk i fjøset.

Bogstad er et av Norges største gods og har vært........

Klikk "Les mer her".

Slektsgransking.

Møtene holdes hver første torsdag i måneden.

Slektsgransking er en populær hobby for mange mennesker, og historielaget har en slik gruppe som møtes den første torsdagen i hver måned kl. 1830.

(Fra fra september til juni mnd).

Det er to drevne damer - Tove Hansen og Ragnhild Andersen - som er primus motorer i den gruppa. De har en bred erfaring, og er behjelpelig med å finne fram i kirkebøker og arkiver. Slektsgranskingen holder til på Herredshuset på Tanum, og det er plass til flere som er på jakt etter sine tidligere slektninger.

Ta kontakt med:

Tove Hansen, e-post: tovejensenhansen@gmail.com .  Mobil: 984 43 290

Ragnhild Andersen,    e-post: ragan@online.no .  Mobil  970 65 047.

Please reload

Medlemskontingent i Brunlanes Historielag: Enkeltmedlem kr 300,-.  Familiemedlemskap kr. 400,-

Nye medlemmer ønskes velkommen. Benytt online innmelding her på hjemmesiden, (Klikk HER)

eller kontakt Leder Kristian Fredrik Gudem, mobil 901 27 112.

e-post: post@brunlaneshistorielag.no

Møtene på Tanum Herredshus med foredrag er åpne for alle og begynner kl. 18:30.

Medlemmer går gratis, ikke medlemmer kr. 50. – kanskje du blir medlem etter et besøk?

Det blir servert kaffe og noe å bite i!    VELKOMMEN TIL  Brunlanes Historielag

© 2020 BRUNLANES HISTORIELAG.  HKG   All rights reserved​.