Brunlanes Historielag  -  Program for sommerhalvåret 2020.

Alle arrangementet arrangeres på Halle Mølle og starter kl. 11:00.

På grunn av Corona-viruset - Covid 19 - pandemien,

blir det i 2020 kun et sommer - arrangement:

"Bare" Gudstjeneste - søndag 5. juli.

VEL MØTT TIL NOEN HYGGELIGE TIMER PÅ HALLE MØLLE!

GUDSTJENESTE SØNDAG 5. JULI 2020.

PAUL ERIK WIRGENES til Halle Mølle søndag 5. juli..

Paul Erik Wirgenes er generalsekretær i Bibelselskapet. Hans familiebakgrunn er fra Larvik. For fire år siden feiret Bibelselskapet 200 år, og er dermed en av landets eldste organisasjoner. Bibelselskapets forlag feirer i år 200 år, landets eldste forlag,  og er representert i de fleste land i verden.

Paul Erik har vært Bibelselskapets generalsekretær i ett år. Han kom fra stillingen som direktør for kirkefag i Kirkerådet. Før det var han prosjektleder for trosopplæringsreformen i den norske kirke. Bak seg hadde han da 20 år som prest. Paul Erik har vært knyttet til misjon i mange år. Han har en lang periode som styremedlem og styreleder i Misjonsalliansen.  Wirgenes er nå styreleder for Diakonhjemmet i Oslo.  Siden 90-tallet  har han vært en produktiv forfatter med bøker på Bibelselskapets forlag Verbum, men også på Luther, Credo og IKO forlag.  I 18 år har han laget Bibelleseplanen og er fast skribent i spalten  «ettertanker»  for avisen Vårt Land.

Velkommen til å høre Wirgenes i gudstjenesten på Halle Mølle søndag 5. juli kl. 11.00.

Det blir "bare" gudstjeneste klokken 11.00 søndag 5. juli.
Vi serverer kaffe, men folk må ta med noe å spise selv.

Medlemskontingent i Brunlanes Historielag: Enkeltmedlem kr 250,-.  Familiemedlemskap kr. 350,-

Nye medlemmer ønskes velkommen. Benytt online innmelding her på hjemmesiden,

eller kontakt Leder Kristian Fredrik Gudem, tlf. 90 12 71 12 / 33 19 11 61 -  e-post: post@brunlaneshistorielag.no

Noe for deg ?

Slektsgransknings-gruppe ..

Den første torsdag i hver måned treffes vi for felles å hjelpe og lære av hverandre.

Det foregår i Herredshuset kl 18:30 i månedene september til juni.

Det vanker litt kaffe, og kanskje litt attåt.  Det er plass til flere.

© 2018 BRUNLANES HISTORIELAG.  HKG   All rights reserved​.